Werken met

Wij streven naar een team van 5 à 6 universitair geschoolde adviseurs die net als wij ondernemend zijn ingesteld en zich herkennen in onze missie, visie en kracht.

Dit doen wij op basis van een cultuur die gebaseerd is op de “Semco Stijl” van de Braziliaanse succesvolle ondernemer Ricardo Semler. Deze cultuur kenmerkt zich door een open managementstijl en een gemoedelijke sfeer.

Wij streven bijvoorbeeld juist niet naar omzetmaximalisatie, maar naar optimale cliënttevredenheid: wij hanteren geen omzettargets en ons verdienmodel is flexibel en aanpasbaar aan onze cliënten, waardoor wij diensten leveren die door onze cliënten worden erkend als hoogwaardig maar tegen een faire prijs.

Daarnaast geloven wij juist niet in controle uitoefenen, maar in het geven van vertrouwen en vrijheid: jij mag meebeslissen in onze bedrijfsstrategie, jij bepaalt in grote lijnen jouw eigen arbeidsvoorwaarden en wij garanderen doorstroommogelijkheden door jou zelf te laten bepalen wanneer jij toe bent aan de volgende stap. Wij geloven dat het geven van vertrouwen en vrijheid, zal leiden tot meer verantwoordelijkheidszin, tot lagere kosten en dat hierdoor talent wordt behouden waarvan uiteindelijk ook onze cliënten zullen meeprofiteren.

Volgens ons leidt bijvoorbeeld een 60-urige werkweek niet tot een succesvoller en gelukkiger leven, maar volgens ons komt succes en geluk vanzelf indien je de mogelijkheden krijgt om je zowel binnen als buiten kantoor te ontwikkelen: jij bepaalt jouw eigen arbeidsuren en wij stimuleren jou om ook buiten kantoor het beste uit jezelf te halen. Wij geloven dat het beste uit jezelf willen halen, zal leiden tot meer creativiteit waarvan ook onze cliënten zullen meeprofiteren.

Kortom, werken met armino & verhoosel betekent niet dat je als werknemer bezig bent maar juist heel ondernemend! Bevalt deze werkwijze jou en ben jij geïnteresseerd in wat jij samen met armino & verhoosel zou kunnen bereiken? Bel ons dan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Contact


Stagiaire

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiaire die naast zijn of haar studie enkele dagen per week bezig wil zijn met uitdagende fiscale klussen. Ben je geïnteresseerd om samen met ons onze cliënten met advies bij te staan, bel ons dan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Contact