Contact

Kantoor SittardStationsstraat 6
6131 AZ Sittard

Kantoor ‘s-HertogenboschDaviottenweg 40
5222 BH ’s-Hertogenbosch

Telefoonmr. R.R.A. (Roel) Verhoosel : +31 6 30 90 04 53
mr. L.M. (Leo) Armino : +31 6 14 79 26 99

Algemeen: +31 46 458 55 22
info@arminoverhoosel.nl
Kantoor Sittard

Parkeren kan op loopafstand van het pand op parkeerterrein Steenweg.

Kantoor ‘s-Hertogenbosch

Parkeren kan direct aan de voorzijde van het pand.

 


Onze werkomgeving

Armino & Verhoosel werkt in Sittard vanuit een monumentale stadsvilla gelegen in het Stationskwartier van Sittard, aan de rand van het centrum van de stad. Deze locatie is perfect bereikbaar met openbaar vervoer en in de dichte nabijheid van de grote parkeerplaats aan de Steenweg.

De kantoorvilla is in de loop der tijden diverse malen gerenoveerd en gemoderniseerd. De laatste keer in 2016 toen het pand is voorzien van een aantal kantoorruimtes.

Het pand is in de volksmond bekend als ’t Hoes van Laudy’, als verwijzing naar de natuurstenenzaak die hier in de 70er jaren van de vorige eeuw was gevestigd. In het pand is de rijkelijk aanwezige natuurstenen lambrisering nog aanwezig als verwijzing naar die periode.

Met zijn fraai versierde voorgevel en het markante balkon is het pand een beschermd stadsgezicht. “Vanwege zijn schoonheid, betekenis voor de wetenschap en de cultuurhistorische waarde” voor de stad Sittard is het pand geplaatst op de lijst van Gemeentelijke Monumenten van de Gemeente Sittard-Geleen.