Over ons

Leo Armino en Roel Verhoosel hebben hun krachten verenigd. Twee adviseurs met ruime ervaring en een vernieuwende aanpak die elkaar vanuit een inspirerende omgeving voortdurend uitdagen. Daar waar nodig wordt geput uit de ervaring en specialisme van het netwerk van “Zelfstandige belastingadviseurs” (zie ook www.zelb.nl). Verder is hun ambitie om hun samenwerking verder uit te bouwen met gelijkgestemde adviseurs.


 

 


Leo Armino


oprichter en partner

Voorheen partner en fiscalist bij Deloitte Belastingadviseurs. Afgestudeerd als civiel jurist aan de Universiteit Nijmegen en als fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg. Leo is sinds 1989 ervaren in het adviseren van ondernemers en hun vermogende families.

Linkedin

Contact

 
“Ik hou van uitdagingen. Ben no nonsense en bezig de instelling van gewoon doen”Leo Armino
 
 


Roel Verhoosel


oprichter en partner

Sinds 2001 werkzaam als fiscalist. Daarvoor tijdens zijn studie Fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht 3 jaar ervaring opgebouwd binnen de Belastingdienst. Na zijn afstuderen 10 jaar werkzaam bij PwC en sinds 2011 werkzaam als zelfstandig fiscalist.

Roel is een ervaren fiscale adviseur die ernaar streeft om topkwaliteit te leveren maar op een pragmatische wijze. Een “no-nonsense” aanpak maar met een scherp gevoel voor de professionele omgeving waarin hij opereert.

Zijn cliënten zijn onder meer familiebedrijven, al dan niet met buitenlandse deelnemingen, groeiondernemingen in het proces naar verdere professionele ontwikkeling en vermogende families.

Linkedin

Contact

 
 
“Ik streef naar communicatie in een heldere taal, transparantie en mijn focus ligt op persoonlijke aandacht en contact”Roel Verhoosel